ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23.7.2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

            Στις 23 Ιουλίου 2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Έδρα της Επιθεώρησης Δημήτρη Αναστασίου με τους συνεργάτες των Γραφείων Παραγωγής της Θεσσαλονίκης παρουσία των στελεχών της Διεύθυνσης Πωλήσεων κ. Στέφανο Δημητριάδη και Γιουρτζίδη Λάζαρο και του κ. Μιαούλη Νικόλαου του Τμήματος Marketing.

Σκοπός της συνάντησης ήταν ο παραγωγικός απολογισμός του πρώτου εξαμήνου του 2014, η παρουσίαση του Νέου Κανονισμού Πωλήσεων και οι διάφορες αλλαγές του Ν. 30/31 που πλέον αγγίζουν την καθημερινότητα των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Όλοι οι παραβρισκόμενοι συνεχάρησαν τους συναδέλφους τους που πρωταγωνίστησαν παραγωγικά στο πρώτο εξάμηνο. Το κλίμα ήταν πολύ θετικό αφού ο συνολικός στόχος της Επιθεώρησης στον Κλάδο Ζωής επιτεύχθηκε  κατά 93%. Τεράστια δυναμική υπάρχει επίσης και στους Γενικούς Κλάδους λόγω της ιδιαίτερα ανταγωνιστικής πολιτικής της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Στην συνέχεια συζητήθηκαν λεπτομερώς τα νέα έντυπα που πρέπει να χρησιμοποιούνται, με ποιο σημαντικό το έντυπο των αναγκών του πελάτη. Δόθηκαν διευκρινίσεις και απαντήθηκαν οι ερωτήσεις και οι προβληματισμοί των συνεργατών από τον Επιθεωρητή Δημήτρη Αναστασίου και από τα στελέχη της Διεύθυνσης Πωλήσεων.

Η συνάντηση τελείωσε με τις μεγαλύτερες προσδοκίες για ένα καλό κλείσιμο τον Ιούλιο με πρώτη προτεραιότητα την απόλυτη επίτευξη των στόχων σε όλα τα επίπεδα.